woensdag 2 januari 2013

2012: Eindafrekening

Biegin dit jaar had ik een doel opgesteld om minstens meer km te rijden dan vorig jaar. En liefst nog de
10.000km halen.

Al na 1 maand moest ik al vaststellen dat ik dit niet zou halen want op 2 februari had ik een werkongeval. Nadat ik in het ziekenhuis was en hoorde dat ik na de foto's onmiddelijk naar de scanner moest wist ik het metteen. Dit komt niet goed, uiteindelijk ben ik pas de volgende morgen pas te weten gekomen wat er exact aan de hand was. Toen de dokter mij uitlegde wat er aan de hand was en wat mij nog te wachten stond.

Na 3 maand heb ik dan toch toestemming gekregen van de dokter om terg te beginnen fietsen. Al moest ik mij aan een paar regels houden ik mocht enkel met mij trike rijden omdat ik dan veel minder kans maakte op bruske bewegingen.

Daarna ben ik terug langzaam terug meer gaan fietsen. Maar mits ik ondertussen veranderd was van werk heb ik onmiddelijk mij doelstellingen bijgesteld want in de plaats van 70 km per dag rij ik er nu nog 10km per dag dus 500km per maand zou wel beter zijn als haalbaarheid. En al bijkomende doelstelling is zo dicht mogelijk komen tegen de stand van vorig jaar.

Uiteindelijk ben ik gestrand op 5750km dit jaar. Dat is maar 1512km minder dan vorig jaar.

En voor dit jaar is de doelstelling enkel van een een volledig jaar te kunnen fietsen zonder enige grote tegenslag.

1 opmerking: