maandag 11 november 2013

WOL : 11november Langs de Ijzer

Ik had deze tocht donderdag in de gietende regen gaan verkennen om vandaag niet voor verassingen te komen staan.

We het doel was om rond een uur of 9 te vertrekken om iets na 9 konden we dan met z'n 10en vertrekken voor een mooi rit door de Westhoek. Behalve dat het vrij frisjes zag het er een mooie dag uit zonder regen. Rond de middag kwam de wind een beetje opsteken voor de rest bleef het droog. Rond 11:30 aangekomen op de markt van Veurne effen een rustpauze en eentje drinken. Toen we we terug vertrokken bleek er plots 2 man verdwenen waren. Even later hebben we ze terug gevonden langs de Lovaart. Daarna de tocht verder gezet terug richting Diksmuide dit zonder noemenswaardig incidenten.  

Thuis gekomen voor degenen die nog over waren was er nog een kom soep voorzien. En daarna is iedereen terug huiswaarts vertrokken. 

Daarna kom ik beginnen aan het sleutelen aan de Versatile want deze morgen kwam de buurvrouw met de bestelde verlichting af die hadden ze blijkbaar afgeleverd bij de buren omdat ik zaterdag blijkbaar niet thuis was. Het was effen wat uitzoeken hoe ik de nieuwe verlichting kan bevestigen aan de beugel. Mits 2 stukjes alu U profiel en wat bouten is dit redelijk volt gelukt nu is het nog de vraag of de nieuwe verlicht meer licht geeft dan de vorig. Hoogst waarschijnlijk zal dit wel zo zijn want de vorige lampen waren LED lampen van de eerste generatie ondertussen is de technologie rond LED verlichting serieus verbeterd dus ook de lichten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten