donderdag 9 oktober 2014

Hoeveel situaties kan je tegen komen op een dag

Tijdens een normale week kom ik zo'n 1 à 2 vreemde of gevaarlijke situaties tegen. Maar vandaag heb ik toch alle records gebroken.

Toen ik op terugweg was naar huis kwam ik eerst langs een weg versperring die was opgeworpen door een slecht geparkeerde wagen van een bouwfirma


Na mijn kindjes van school te halen reed ik met de fiets terug naar huis door de winkelstraat naar huis. Deze straat is wel is waar een eenrichtingsstraat maar als fietser mag je ik beide richtingen fietsen wat ik ook aan het doen was toen een wagen van voor mij tegenovergestelde richting het nodig vond om een fietser in te halen en daardoor mij mijzelf samen met mijn 2 kinderen onnodig in gevaar heeft gebracht.


De laatste situatie was misschien iets minder erg maar het neemt niet weg dat ik toch redelijk veel schrik toen ik deze tegen kwam. Langs de Ijzerdijk kwam ik een vrachtwagen tegen die het niet echt nodig vond om enig sinds te vertragen om een een veilige doorgang te verlenen aan fietsers. En dan had ik nog geluk dat mijn zoontje vast ging aan mijn fiets en zo niet onder de vrachtwagen terecht kon komen.
3 opmerkingen:

 1. laatste video is privé
  speel ook met het idee om meer te beginnen filmen om zo gevaarlijke situaties tekunnen aankaarten

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. normaal zou je nu moeten in staat zijn om de laatste ook te bekijken

   Verwijderen
 2. Regelmatig maak ik ook erg gevaarlijke situaties mee, misschien toch ook maar eens gaan filmen.

  Dan iets anders:
  Ik volg jou ondertussen al een tijdje en uiteraard staat jouw blog ook in mijn bloglijst.
  Nou viel het mij opeens op dat mijn blog niet in jouw bloglijst staat.
  Als je hier een reden voor hebt, dan is dat natuurlijk prima. Mocht je het gewoon zijn vergeten of er nog niet aan toe zijn gekomen, dan zou ik het fijn vinden als je mijn blog zou toevoegen aan jouw lijst op je blog.

  Alvast bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen