donderdag 7 augustus 2014

Nieuw achterlicht/camera (Fly6)

een tijd geleden had ik de kans gekregen om een soort groepsaankoop via Ligfietsers.be een achterlicht met een camera (Fly6 )aan te kopen. Dinsdagavond het ik de Versa een klein beetje aan gepast zodat ik deze achteraan kon monteren. En deze avond had ik al metteen prijs ik kon een mooi filmpje vast leggen van een racefietser die het probeerde om te wieltjes zuigen achter de  Versa 

eerst effen gewoon versneld tot mijn normale snelheid maar dit leek in eerst instantie niet genoeg om er hem af te rijden dan maar eens een versnelling geplaatst maar ondanks de 39km/h bleef hij nog redelijk hangen. dus nog een versnelling geplaatst tot zo'n 45km/h en dan zag ik in de spiegels dat hij het opgaf dan nog effen deze snelheid verder vol gehouden om zeker te zijn dat hij niet terug kwam.

Daarna moest ik toch vertragen want door het snelle oprtekken en het feit dat de Versa 39kg weegt moest ik gas terug nemen want dit temp zou ik niet veel langer kunnen aanhouden. bij thuiskomst toch effen de hartslag gecontroleerd en deze blijk een zeer hoge piek te vertonen namerlijk 200slagen/min. 

Gelukkig dat hem niet meer terug heb gezien want een 2e maal zo optrekken leek mijn zeker niet mogelijk.

1 opmerking:

  1. Behoorlijke beeldkwaliteit van de camera/achterlicht.
    Ik ben nog aan het wachten op mijn exemplaar.

    BeantwoordenVerwijderen