zondag 16 oktober 2011

Roeselare fietst

Een tijd geleden hadden we op het forum van de gentseliggers afgesproken om mee te doen aan de fietstocht van Roeselare fietst. Het doel was om samen de 120km te doen.

De dag zelf hadden we om 8:30 af gesproken aan de startplaats om tegen 9enen te vertrekken. Alles lijkt goed te gaan we zijn tegen iets voor 9enen met z'n 12en maar als ze de groepsinschrijving indienen krijgen we maar1 bonnetje voor een drinkbus. Dit konden we niet zo laten dus na te naar het meldpunt en dan vragen waarom dit zo was en na een tijdje kwam de man van het meldpunt met 12 bonnetjes voor een drinkbus.

Daarna zijn we dan eindelijk vertrokken. rond iets na 9enen na een goede 30km zijn er tweetal iets sneller gaan rijden. eenmaal aan het eerst controlepunt werd er beslist om een snellle groep te maken de rest van de een iet trager tempo gingen aanhouden.

Ik besloot mij aan te sluiten bij de iets tragere groep want sneller dan 25km/h lijkt mij een beetje hoog gegrepen eenmaal aan de Ijzertoren beslist om regenvest aan te doen en verder te rijden want het begon toch al redelijk te regenen. Eenmaal aan de knokke brug aangekomen waar de splitsing was was het redelijk hard aan het regenen en hebben we met de trage groep maar afgesporken om toch maar de 75 te rijden dit zal veel aangenamer zijn dan nog een 55km meer te rijden en hoogst waarschijnlijk nog meer regen tegen gingen komen. Dan verder onderweg hier en daar effen doorgereden en dan gewacht op de rest tegen 14h terug aangekomen. Daar op het gemak nog iets gedronken en gewacht op snelle groep die de 125km aan het doen was. Nog geen uurtje later kwamen ze ook aan en dan nog effen samen gezeten en daarna terug naar huis gegaan.

De foto's staan bij de map van de liggers zie link

Geen opmerkingen:

Een reactie posten