dinsdag 4 april 2017

Strava en zijn KOM's

Ik gebruik al een hele tijd strava om mijn ritten bij te houden. Als ik langs mij routes weet dat er segementen liggen doe ik soms wel eens een poging om te zien of ik niet sneller kan met de Milan. Op de meeste plaatsen waar ik dit geprobeerd heb is dit ook gelukt alleen op 1 plaats kom ik er niet. Ik ben met mijn snelste tijd nog zo'n 5 sec verwijderd van de eerste plaats.


De laatste keer dat ik een poging heb gedaan bleek ik achteraf  een gemiddelde van 56.5km/h te hebben gereden. Eigenlijk heb ik vooral probleem om nog sneller te gaan rijden dit omdat dit segment eindigd aan de bebouwde kom.  Van die laatste poging heb ik ook een filmpje gemaakt met de Gopro en die dan gekoppeld aan de gegevens van mij GPS

11 opmerkingen:

  1. Illegaal over de weg en de maximum snelheid overschreden ;-) Niet zo mooi... Ach wie weet is zo'n KOM gewoon in een auto of op een motor gehaald?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. illegaal over de weg? een velomobiel mag gewoon op de weg rijden hoor.

      Verwijderen
    2. ik zag een verboden voor fietsers bord staan...

      Verwijderen
  2. Snel! Had je graag enkele vragen gesteld over velomobielen gezien je ervaring hiermee. Zou ik je even mogen mailen a.u.b.?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Doe gerust, ik zal je vragen zo goed als mogelijk proberen te beantwoorden

      Verwijderen
    2. Ik vind helaas geen e-mailadres van je. Bedankt al!

      Verwijderen
  3. Goedemorgen.,
    Ongelooflijk, maar ware God is altijd groot. Na verschillende afwijzingen van mijn aanvraag door de bank, kreeg ik een lening dankzij deze zeer eerlijke Mr .Sandijs KUPLENS. Voor meer informatie, neem gewoon contact met haar op via e-mail op : sduplens@gmail.com
    Het biedt leningen van 3.000 tot 3.000.000€ aan iedereen in staat om terug te betalen met rente tegen een lage rente van 2% twijfel niet aan dit bericht. Het is een perfecte realiteit. Geef de boodschap door aan je geliefden die in nood zijn.
    Moge God je zegenen.

    BeantwoordenVerwijderen